Zadnji turnir v poletni sezoni za najmlajše je že tradicionalno potekal v Kopru. Prvi vikend v septembru je veliko naših tekmovalcev nastopilo v kategorijah 8-11 let. Organizatorji so tekmovanje popestrili z nagradno tombolo in pizza party-em.

V soboto so potekala tekmovanja v mini in midi tenisu ter v tenisu do 10 let. V mini tenisu je z odličnimi rezultati s prejšnjih tekmovanj nadaljeval ANDRAŽ ROZMAN, ki je sezono zaključil z 2. mestom. Ponovno je bil najboljši v svoji skupini, v četrtfinalu pa smo imeli klubski derbi. V dveh tesnih nizih je bil Andraž boljši od ROKA KOBLARJA, za katerega je bil to sploh prvi turnir. Rok je tako zasedel 5.-8. mesto, kar je uspelo tudi BENJAMINU LUČINU. Med najboljšimi osmimi so bili kar 3 člani TK Spin Medvode, kar je odličen klubski uspeh.

IMG_20151003_1739001

BRAVO FANTJE!

Tudi v kategoriji midi tenis so bili naši tekmovalci uspešni. V svojem prvem nastopu v tej kategoriji je odlično nastopila ISA BREGANT, ki je zasedla 5.-8. mesto. Čestitke Isi za dobro in borbeno igro, s katero si je v zadnji tekmi v skupini in z zmago 2:1 priborila napredovanje v nadaljevanje turnirja. Prav tako je 5.-8. mesto zasedel ANDRAŽ ROZMAN, ki je za uvrstitev v četrtfinale z 2:1 premagal Bizjak Žiga.

ČESTITKE ISI IN ANDRAŽU!

V Kopru so se dobri nastopi TK Spin Medvode nadaljevali tudi v nedeljo v kategoriji tenis do 11 let. MARIO ŠPANIČ je na poti do polfinala dosegel tri gladke zmage, v polfinalu pa je moral premoč priznati Križniku in tako zasedel 3.-4. mesto. Prav tako je dve gladki zmagi dosegel Job Japelj in se uvrstil v četrtfinale, kjer pa je bil s 7:5 od njega boljši Firm.

mario1

BRAVO MARIO IN JOB!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453