Teniški klub Spin Medvode vabi otroke od 5. leta dalje na vpis v šolo tenisa. Vpis poteka v mesecu aprilu/ maju in septembru! Pričetek vadbe je takoj ob vpisu.

Prijavnica za vpis v teniško šolo (PDF)

Za otroke med 3 in 5 letom starosti pa bomo letos organizirali program Teddy tennis, ki otroke na zabaven način in ob glasbi nauči osnov tenisa, različnih gibalnih vzorcev in koncentracije. Teddy tennis bo potekal od oktobra do februarja.

Teniška šola Medvode

Ena izmed skupin teniške šole Spin Medvode skupaj s trenerjema.

Če še niste prepričani ali je tenis pravi šport za vas in vašega otroka, ste vabljeni skupaj z otroki na predstavitvene urice, kjer bodo otroci aktivno sodelovali in že odigrali svoje prve teniške udarce ter se spoznali z načinom dela v teniški šoli TK Spin, ki jo vodijo izkušeni trenerji, nekoč uspešni tekmovalci. Svojega loparja še ne potrebujejo, samo športno opremo in dobro voljo. Starši si na uricah pridobijo vse potrebne informacije o poteku letne teniške šole in dobijo prijavnice za vpis v šolo tenisa. Glavna vpisa v šolo tenisa sta v mesecu septembru in aprilu/ maju, drugače je možen vpis v šolo kadarkoli.

Dodatne informacije in vpis v teniško šolo: Domen 031/505-453

Vabljeni!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453