Na letošnjem poletnem klubskem turnirju, ki je potekal v nedeljo 22. maja, je sodelovalo kar 58 tekmovalcev. Članom našega kluba se je pridružilo še nekaj tekmovalcev z Bleda in iz Stražišča. Tekmovali smo v teniškem poligonu, v katerem so se pomerili naši najmlajši, v mini in midi tenisu, tenisu in v »šampanjec« dvojicah, pri katerih so svoje teniško znanje pokazali tudi nekateri starši.

Letos je z nami sodelovalo tudi vreme, tako da smo spekli in pojedli kar precej čevapčičev.

V teniškem poligonu je pogumno nastopilo 9 naših najmlajših članov. Pokazali so, da so osvojili že veliko teniških spretnosti, saj so vsi uspešno opravili vseh pet nalog, ki smo jih pripravili za njih. Na koncu, ko smo sešteli točke vseh petih nalog, smo dobili tri najbolj spretne, med katerimi pa so bile razlike zelo majhne.

Teniški poligon

 1. mesto: Hana Šifrer
 2. mesto: Jerca Fleischman
 3. mesto: Jera Jezeršek

DSC_2869

V kategoriji mini tenis je nastopilo 8 tekmovalcev, ki so se pomerili v round robin načinu tekmovanja na dva dobljena tiebreak niza do 7. Najboljša dva iz vsake skupine sta se uvrstila v nadaljnji del tekmovanja, v dvoboje na izpadanje. Videli smo veliko zanimivih tekem in velik napredek v igri.

Mini tenis

 1. mesto: Eva Šifrer
 2. mesto: Jerca Fleischman
 3. 3.-4. mesto: Hana Šifrer in Bor Ponikvar

DSC_2863

Turnirja v midi tenisu se je udeležilo še nekaj več tekmovalcev, kar 11. Najprej so pomerili v round robinu, najboljši pa potem še v dvobojih na izpadanje. Igralo se je na dva dobljena tiebreak niza do 7.

Midi tenis

 1. mesto: Andraž Rozman
 2. mesto: Domen Jarc
 3. 3.-4. mesto: Rok Koblar in Žan Luka Plevnik

DSC_2860

Naslednja kategorija, v kateri smo tekmovali, je bila kategorija »tenis«. V njej je nastopilo 14 tekmovalcev, ki so se pomerili v dvobojih na izpadanje s tolažilnim turnirjem. Igrali so en niz do 6, v tolažilnem delu pa niz do 4.

Tenis

 1. mesto: Ažbe Jarc
 2. mesto: Sara Dolenc
 3. 3.-4. mesto: Andraž Rozman in Tamara Jelušič
 4. mesto tolažilni turnir: Aleks Grum Orešnik

New Image

Zadnji na vrsti so bili tekmovalci v »šampanjec dvojicah«, kjer so se otrokom pridružili še nekateri njihovi starši. V vsakem krogu so se dvojice žrebale na novo, tako da se je bilo hitro potrebno navaditi na novega partnerja. Imeli smo kar 12 dvojic, kar je pomenilo, da so lahko najboljši imeli kar štiri različne partnerje na poti do zmage.

“Šampanjec” dvojice

 1. mesto: Mario Španič in Goran Dolenc
 2. mesto: Vanja Joksovič in Anže Marin
 3. 3.-4. mesto: Rok Šantl, Žan Breznikar, Katja Hrkač in Tajda Bestijanič
 4. mesto tolažilni turnir: Taj Dolenc in Kristina Hrkač

DSC_2918 (2)

Čestitke vsem zmagovalcem in hvala vsem, ki ste se udeležili našega turnirja/piknika in vsem, ki ste pomagali pri njegovi organizaciji. Upam, da se tudi na naslednjem turnirju vidimo v čim večjem številu.

Lep teniški pozdrav, team TK Spin Medvode

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453