Tudi letos smo uspeli izpeljati tradicionalni klubski turnir TK Spin Medvode, čeprav nam je vreme kar precej ponagajalo. Klubski turnir in piknik smo imeli v soboto 20.6.2015. Udeležilo se ga je veliko članov našega kluba ter še igralci iz TK Radovljica in iz Stražišča.

Tekmovanje smo začeli s kategorijami najmlajših; teniški poligon, mini tenis in midi tenis. Teniškega poligona sta se udeležili samo dve igralki, ki sta hitro in spretno opravili z njim. Najboljša v spretnostnem poligonu, odbijanju žogice v označenem polju in ciljanju tarče je bila EVA ŠIFRER, za malenkost manj dobra pa je bila njena mlajša sestrica Hana Šifrer. Čestitke obema!

poligon

V kategoriji mini tenis smo imeli malo več nastopajočih, ki so se pomerili v round robin načinu tekmovanja na dva dobljena tiebreak niza do 11. Prav vsi tekmovalci so pokazali dobro in borbeno igro. Tretje mesto je zasedla edina punca v tej kategoriji Isa Bregant, drugi je bil Domen Jarc. Klubski prvak v mini tenisu pa je postal ANDRAŽ ROZMAN.

mini

Turnirja v midi tenisu se je udeležilo še nekaj več tekmovalcev, ki so se najprej pomerili v round robinu, najboljši pa potem še v dvobojih na izpadanje. Igralo se je na en dobljen niz do 4. V tekmi za 3. mesto je bila Tara Vodopič boljša od Ambroža Skaze. V finalu sta nastopila Timi Rozman in Martin Belušič, oba člana TK Spin Medvode. Zmage in naslova klubskega prvaka v midi tenisu se je veselil MARTIN BELUŠIČ.

midi

Številčno najbolj zastopana je bila kategorija tenis do 13 let. Tudi v tej kategoriji so se najprej pomerili v round robinu na en dobljen niz do 4, razen štirih nosilcev, ki so bili direktno uvrščeni v nadaljnji del tekmovanja na izpadanje. To tekmovanje je za nekaj časa prekinil dež ter je bilo tako par dvobojev odigranih v balonu. Za 3. mesto sta se pomerila Job Japelj in Meta Marenk. Na koncu je bila boljša Meta Marenk. V finalu pa je bil Mario Španič boljši od Tilna Podlogarja, za katerega je bilo to prvo finale v karieri. MARIO ŠPANIČ je tako postal klubski prvak tenisa do 13 let.

do 13

Zadnji na vrsti so bili tekmovalci v kategoriji tenis nad 13 let. Ti so se najprej pomerili v round robin skupinah. Tekma za 3. mesto je bil v bistvu sestrski dvoboj med Kristino in Katjo Hrkač. Tretjega mesta se je na koncu veselila mlajša Katja Hrkač. V velikem finalu sta nastopila Tajda Bestijanič in Primož Đuričič Žibert. V njem je bila kar malce presenetljivo TAJDA BESTIJANIČ gladko boljša od Primoža. Čestitke Tajdi za naslov klubske prvakinje!

over-13

Čestitke vsem zmagovalcem in hvala vsem, ki ste se udeležili našega turnirja ter vsem tistim, ki ste prišli na piknik. Kljub ne najboljšemu vremenu nas je kar nekaj vztrajalo do konca. Upam, da se tudi na naslednjem turnirju vidimo v čim večjem številu.

Lep teniški pozdrav, team TK Spin Medvode

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453