Obstoječi partnerjiTenis sodi me najdražje športe na svetu. Konkurenca je izjemna in zelo težko je uspeti. Seveda se pri tem marsikomu poraja vprašanje: »Kaj pa sploh pomeni uspeti v tenisu?«.

Za nekatere je to biti prvi na svetu, za druge že uvrstitev med prvih 100 na svetovni teniški lestvici, spet tretji bi se zadovoljili z naslovom državnega prvaka. Verjetno pa ni malo tudi tistih, za katere uspeh v tenisu predstavlja že to, da otroci odraščajo v športnem in poštenem duhu ter kvalitetno preživljajo svoj prosti čas.

Največji sponzor otrokom, vsaj v zgodnjih letih tenisa, so prav gotovo starši. Finančna odrekanja lahko že zelo kmalu postanejo izredno visoka. Udeleževanje mednarodnih teniških turnirjev, stroški infrastrukture v našem okolju in drugi spremljajoči stroški marsikateremu talentiranemu igralcu onemogočijo razvoj športne kariere.

V TK Spin Medvode bi radi to spremenili. Naša vizija je, da bi lahko vsak otrok, ki si želi trenirati tenis, to lahko počel, ne glede na finančno stanje v družini otroka. Otrokom bi radi ponudili čim ugodnejše treniranje od malih nog in vse do članskih selekcij.

Vse zainteresirane fizične in pravne subjekte zato vabimo k sodelovanju, še posebej tiste v lokalnem okolju. Pridite, oglasite se in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja.

Partnerji TK Spin Medvode

Postanite partner teniškega kluba Spin Medvode

Med možnostmi sodelovanja naj omenimo finančno sponzorstvo posameznemu igralcu ali igralki, finančno sponzorstvu klubu kot celoti, ki bo na ta način omogočil ugodnejše treniranje finančno najšibkejšim članom. Lahko postanete tudi sponzor lige ali turnirja. Seveda smo vedno veseli in zelo dobrodošli so tudi materialni sponzorski prispevki: teniška oprema, športna prehrana, prevozi, praktične nagrade za turnirje, ipd.

In kaj vam lahko ponudi TK Spin Medvode? Oglaševanje na zunanjih peščenih igriščih, oglaševanje v balonu, oglaševanje na klubskem kombiju, oglaševanje na spletni strani in še kaj bi se našlo. Skratka, kontaktirajte nas, veseli bomo vsake pomoči.

Ste vedeli, da ste lahko sponzor klubu tudi tako, da mu namenite 0,5% vaše dohodnine?

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2, lahko vsak davčni zavezanec-rezident zahteva, da se do 0,5% dohodnine, nameni tudi za financiranje našega kluba. Zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, saj gre za prispevek, katerega država razporedi v vašem imenu iz svojega proračuna.

To lahko naredite na dva načina:

  • Natisnite in izpolnite poseben obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, kjer je razviden tudi postopek takojšnje preusmeritve vaše donacije na izbrano društvo ali organizacijo. Obrazec izpolnite z vašimi podatki, kot upravičenca navedete Teniški klub Spin Medvode, napišete še našo davčno številko 56790406 ter določite del (%) dohodnine, ki ga donirate. Izpolnjen in podpisan obrazec pošljite po navadni pošti Davčnemu uradu v vašem kraju bivanja, lahko pa ga pošljete na DURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.
  • Druga možnost je, da uporabite spletni portal E-davki (potrebna je registracija uporabnika) in v seznamu obrazcev izpolnite ter elektronsko oddate obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije.

Obstoječi partnerji

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453