Nasa dekleta v zadnjem času kažejo izjemne igre – na RR turnirju so nastopale Meta Marenk, Kaja Korelec, Monika Kavčič in Sara Dolenc.

Meta je bila kot nosilka suverena in v 3 tekmah ni oddala niti igre, kar je prineslo suvereno prvo mesto v skupini. Blizu je bila tudi Kaja, ki je odločilno tekmo nesrečno izgubila 98 in zasedla 2 mesto v skupini. Obe sta se uvrstili v glavni A turnir. Nekoliko slabše je slo našima najmlajšima, ki sta zasedli se vedno odlično 3 mesto v skupini in se uvrstili v glavni B turnir. Omeniti je treba, da je Monika eno leto mlajša od konkurence, Sara pa celo dve.

Na glavnem turnirju A in B so bile zbrane vse najboljše igralke do 12 let. Odlično igro je pokazala zopet naša najboljša Meta Marenk in se uvrstila v svoj prvi polfinale do 12 let. Na koncu je zmanjkalo nekaj moči in sreče, tako da je zasedla končno 3-4 mesto.

meta-u12-34mesto

Tudi ostala dekleta so ji odlično sledila – Kaja se je uvrstila kar v četrtfinale A turnirja, prav tako je četrtfinale B turnirja igrala Monika, Sara pa se je uvrstila v drugi krog B turnirja.

Vsem dekletom čestitamo za izjemno igro!!!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453