Turnir je potekal v super vzdušju. Vreme je bilo idealno. Organizator je priskrbel pice za otroke in sladoled (lučke). Skratka, vse pohvale organizatorjem.

Naši tekmovalci so bili dobro razpoloženi, kar pa se tiče rezultatov, bi lahko rekli, da je večina njih pregorela v želji po dobrem rezultatu.

20131013-koper-11let

Taj je v prvem krogu podlegel neizkušenosti in izgubil 6:0 proti Erjavec Galu iz kranjskega Triglava, nato je odigral dobro tekmo in zmagal 7:5  proti Pavletič Maju, nakar mu je malo zmanjkalo moči in koncentracije in je izgubil 6:2  proti Križman Marku.

Lan imel ogorčen boj v prvem krogu polnem preobratov in na koncu žal izgubil 7:5. V tolažilnem delu turnirja je dobil zelo dobrega igralca in izgubil 6:0 (Bohinc Miha).

Rok je odigral v 1 krogu eno svojih najboljših tekem za kar mu gredo vse pohvale. Ostal je zbran tudi po sedmih izgubljenih match point žogicah in na koncu v osmi le strl nasprotnika za 6:4 (Popovič Taj), nato pa izgubil z kasnejšim zmagovalcem turnirja 6:0 (Kovačič Žiga).

Kaja je začela zelo rezervirano in plaho in se po zaostanku 2:0 pobrala in izenačila na 2:2 potem pa je prišlo po padcu do neugodne poškodbe kolena tako da je v težavah odigrala in žal več kot 6:4 (Sedmak Daša) za nasprotnico ni zmogla. Vse pohvale za borbo. V tolažilnem delu turnirja je igrala veliko bolje vendar vseeno priznala premoč nasprotnici 6:1 (Sever Mateja).

Meta je igrala z staro znanko iz turnirjev – po prvem izgubljenem dvoboju pred mesecem dni 6:0 je bila tokrat igra na dosti višjem nivoju in se je nasprotnici enakovredno upirala vendar za zmago je malo zmanjkalo, tako da je na koncu izgubila 6:3 (Kocevar Anali). V tolazilnem delu turnirja pa je v četrtfinalu s 6:2 premagala Bubnič Ajdo, v polfinalu pa zmanjkalo energije in moči in izgubila je 6:1 s kasnejšo zmagovalko B turnirja (Sever Mateja).

V poznih popoldanskih urah in prijetnem sončnem dnevu smo se vrnili domov polni novih izkušenj in pripravljeni na nove borbe na prihodnjih turnirjih.

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453