Letos je play-off lig potekal v Mariboru, kamor sta se uvrstili tudi ekipi TK Spin Medvode.

Na igriščih ŽTK Maribor je v soboto 17.septembra 2016 svoje polfinalno srečanje odigrala ekipa do 12 let. Našo ekipo so sestavljali MONIKA KAVČIČ, SARA DOLENC, MARIO ŠPANIČ, JOB JAPELJ, VANJA JOKSOVIČ IN AŽBE JARC ter kapetan Domen Knez. Ekipa je po polfinalnem porazu osvojila 3.-4. mesto! liga-12-2016BRAVO!

V play-off pa se je po predaji ekipe TK Branik Maribor uvrstila tudi ženska članska ekipa. Za ekipo so nastopale KATJA HRKAČ, TAJDA BESTIJANIČ in KAJA PODOBNIK, ki je opravljala tudi vlogo kapetanke. V polfinalnem srečanju proti ekipi Triglav Kranj so naše članice s 3:1 žal izgubile, a na koncu zasedle 3.-4. mesto!

zenska-liga-2016

V tekmi za obstanek v 1. moški ligi, ki jo je naša ekipa odigrala 28. septembra na domačih igriščih, so se pomerili proti ekipi TK Branik Maribor, za katero je igral tudi član slovenske Davis cup ekipe Tomislav Ternar. Kljub temu so naši fantje uspeli obrniti 3 tekme posameznikov v svojo korist in tudi eno tekmo dvojic ter si tako s 4:3 priborili zmago in tudi obstanek v 1. moški ligi. Za ekipo so nastopali VOVK PRIMOŽ, MIHA OKORN, RADE VUKIČ, DOMEN KNEZ, PRIMOŽ ĐURIČIČ ŽIBERT in GREGA BOH.

liga-clani-2016

BRAVO!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453