LIGA 12 LET
Združena ekipa dečkov in deklic je v skupini B osvojila 3. mesto z 8 osvojenimi točkami tako kot ekipa Center courta, ki je osvojila 2. mesto in šla v play off. Naši ekipi je za preboj v play off zmanjkalo tudi malo sreče, saj smo proti ekipi Center courta izgubili odločilno tekmo dvojic v tretjem seti in tako s 4:3 v tej tekmi. Drugače gre ekipi velika pohvala za dober pristop in odnos do tekem. Za ekipo so največ igrale Sara Dolenc, Rima Kočevar, v rezervi sta bili Eva Šifrer in Lana Jurič. Pri fantih so največ igrali Ažbe Jarc, Nejc Strašek, Luka Pečar in mlajša Andraž Rozman in Rok Koblar.

LIGA 14 LET-DEČKI
Ekipa dečkov do 14 let je igrala v skupini A in osvojila 2. mesto, takoj za favorizirano ekipo ŽTK Maribor, s katero so izgubili 5:1. Vse ostale tekme rednega dela so fantje dobili s 6:0 in pokazali visok nivo znanja. Tako so prišli v play off najboljših 4 ekip, ki se je igral v mesecu septembru na igriščih ŽTK-aja. Žal polfinalne tekme niso najbolje odigrali in izgubili s 5:2 proti ekipi LTC-ja. Kljub temu je 3. mesto izvrsten rezultat, predvsem ker smo imeli najmlajšo ekipo, v kateri bo polovica fantov igrala še naslednje leto. Ekipo so zastopali Taj Dolenc, Gordan Mileusnič, Job Japelj, Mario Španič in Ažbe Jarc.

LIGA 14 LET-DEKLICE
Dekleta so osvojila 4. mesto v skupini B s sedmimi osvojenimi točkami in prehitele ekipo Portovalda iz Novega mesta in ekipo Šport plusa ter se izenačile po točkah z ekipo Tk Triglav. Celo z drugo uvrščeno ekipo iz Nove gorice so punce odigrale izenačeno 2:2, vendar izgubile zaradi manj dobljenih setov.
Pohvale za dobro borbenost, pristop in športni duh. Bravo dekleta!
Ekipo so zastopale Meta Marenk, Monika Kavčič, Sara Dolenc, Kaja Korelec ter rezervi Rima Kočevar in Lana Jurič

ČLANICE
V četrtfinalni tekmi je ženska ekipa igrala z 2. nosilkami, ekipo Triglav Kranja in izgubila s 3:1. Lepo zmago je priborila Kaja Podobnik z zmago nad obetavno mladinko Kristino Novak. Za žensko ekipo so igrale Kaja Podobnik, Tajda Bestijanič, Kaja Mrgole in Katja Hrkač.

ČLANI
Članska ekipa je nastopila v 1. slovenski ligi v skupini ZAHOD skupaj z ekipami Slovana, Tk Konjic in Tk Avtoplus Koper. V treh tekmah so osvojili 1 točko in zasedli zadnje mesto. Za obstanek v 1. ligi so igrali z ekipo Tk Galtena iz Ptuja ter zmagali z rezultatom 5:2. Še tretje leto zapored si je ekipa zagotovila obstanek med najboljšimi!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453