Ekipa TK Spin Medvode I je v sezoni 2015 nastopala v ligi do 12 let (skupina B) pod okriljem TZS. V skupini je bilo pet ekip. Poleg domače ekipe še TK Triglav Kranj-TK Nova Gorica, TK Portovald-TK Krško, TK Avtoplus Koper in TK Radomlje.

Zelo dobro igro in lepo zmago so dosegli proti TK Radomlje z rezultatom 4:3. Odločilne dvojice za zmago sta dosegli dekleti Meta in Kaja. Zelo suvereno so premagali na gostovanju tudi TK Portovald-TK Krško z rezultatom 6:1.

Zelo blizu zmage so bili tudi na tekmi proti TK Kopru, kjer sta Taj Dolenc in Mario Španić odločilne dvojice proti favoriziranima nasprotnikoma izgubila v tretjem setu z najtesnejšim možnim rezultatom 9:11. Končno so proti Kopru izgubili s 3:4.

Gladko so izgubili samo z TK Triglav Kranj-TK Nova Gorica z rezultatom 1:6. Tako smo v ligi dosegli končno 3. mesto. Moramo omeniti, da smo nastopali vse tekme, razen ene, samo s svojimi igralci, brez dvojnih registracij ali združevanja klubov, kakor sta se združili najboljša ekipa v skupini.

Tekmovalci so pokazali veliko pripadnost klubu, igrali srčno, borbeno, do zadnjega atoma moči, zato bi se jim kot kapetan ekipe rad zahvalil in pohvalil njihov odnos do ekipe in kluba.

Ekipo so sestavljali:
Taj Dolenc
Mario Španić
Rok Šantl
Ažbe Jarc
Sebastjan Bezlaj
Anže Baloh
Jakob Pascal Berce

Meta Marenk
Kaja Korelec
Zala Cikajlo
Tara Vodopič

Kapetan Domen Knez

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453