Začnimo pri najmlajših:

V mini tenisu sta nas zastopala Andraž Rozman in Domen Jarc. Prikazala sta izjemno igro, kljub temu da, sta leto, Domen pa celo dve mlajša od konkurence.

Andraž je prišel v Litiji celo do polfinala in osvojil končno 3-4 mesto!!!

V kategoriji do 12 let smo imeli največ predstavnikov in tudi največje uspehe.

Fantje (Mario Španič, Rok Šantl, Job Japelj, Taj Dolenc, Lan Mark Čerkez, Vanja Joksovič, Ažbe Jarc in Sebastijan Bezlaj) in dekleta (Meta Marenk, Kaja Korelec, Sara Dolenc, Monika Kavčič in Pija Eržen) so nas zastopali na turnirjih do 12 let.

Poleg že prej omenjenih Taja, Mete in Kaje so zelo uspešno nastopali Mario, Rok in Job, ki so se večkrat uvrstil v kvalifikacije A turnirjev, Mario in Job pa celo na glavni turnir, kjer pa sta morala priznati premoč nasprotnikoma, vendar dokazala, da bosta v prihodnje še zelo nevarna nasprotnika.

IMG_2782

Lan, Ažbe, Sebastijan, Sara, Monika in Pija so tekmovali na B turnirjih in kljub svoji mladosti dokazali, da velja na njih v prihodnje še kako računati. Omenimo naj, da so nekateri tudi dve leti mlajši od konkurence.
V starejših kategorijah so nas zastopali Primož Đuričič Žibert, Nika Eržen, Katja Hrkač, Nejc Slapnik in Žan Breznikar.

Večji uspeh je dosega Katja, ki se je na DP uvrstila v četrtfinale in s tem uvrstitev med 8 najboljših v državi, ostali pa dokazali, da so zelo blizu konkurence.

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453