Rezervacije igrišč

Rezervacije igrišč lahko opravite online preko sistema sloTENIS.si ali telefonsko:

Nova lesena hala z dvojno membrano

Nova dvorana je sestavljena iz lesene konstrukcije, katero prekrivata dve membrani med katerima je izolacija, ki skrbi za toplo in ugodno klimo na igriščih. Dvorana je precej prostorna, saj je njena velikost primerna za organizacijo mednarodnih otroških in mladinskih tekmovanj in celo ekipnega Davis Cup tekmovanja za člane. Za dobro gledanje žogice  skrbi vrhunska razsvetljava z LED lučmi, katere sijejo s 500 luxi na teniško igrišče.

V dvorani sta dve igrišči, ki sta prekriti z mehko confosport podlago. Podlaga vsebuje akrilne premaze preko gume ter 4 mm gumo, katera daje potrebno mehkobo igrišču. Igrišči sta igralno primerni tako za rekreacijo kot tekmovalni tenis.

Ob dvorano je pripet lep paviljon, ki ima preko steklenih površin pogled v dvorano. V prijetnem ambientu paviljona lahko spijete kavo ali sok, se podružite s prijatelji in ogledate partije tenisa v dvorani ali na televiziji. V paviljonu in dvorani je tudi Wi-Fi.

Zunanja peščena igrišča

V času poletne sezone, to je od maja do septembra, v primeru lepega in toplega vremena lahko tudi daljše obdobje, se igra na zunanjih peščenih igriščih. Na voljo so tri velika zelo dobro urejena peščena igrišča in 1x midi igrišče. Poleg tega je igralcem na voljo teniška stena.

Tenis igrišča Medvode

Zunanja peščena teniška igrišča v Medvodah

Balon

V času zimske sezone je mogoče igranje tenisa (ali nogometa) v ogrevanem balonu na večnamenskem športnem igrišču v Medvodah. Z balonom je pokrito eno hard-court igrišče. Poudariti velja, da je bila podlaga za sezono 2020 na novo preplastena, stare luči pa smo zamenjali z novimi LED lučmi, ki tako kot v novi dvorani svetijo s povprečno 500 luxi.

Možnost igranja v balonu med tednom je predvsem v dopoldanskih ter večernih urah (do 23h) in med vikendom skozi cel dan. Zimska sezona v balonu traja od oktobra do aprila.

Tenis balon – Medvode

Lokacija

Lokacija zunanjih peščenih igrišč (označeno z zeleno barvo na zemljevidu) je ob glavni cesti Kranj-Ljubljana v centru Medvod, ob trgovskem centru Špar in za starim Petrolom. Balon (označeno z rdečo barvo na zemljevidu) se nahaja ob telovadnici Partizana v Medvodah, kakih 500 m stran od peščenih igrišč.

Lokacija tenis igrišč v Medvodah

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453