Rezervacije igrišč

Rezervacije igrišč lahko opravite online preko sistema sloTENIS.si ali telefonsko:

Nova lesena hala z dvojno membrano

Nova dvorana je sestavljena iz lesene konstrukcije, katero prekrivata dve membrani med katerima je izolacija, ki bo skrbela za toplo in ugodno klimo na igriščih. Dvorana je precej prostorna, saj je njena velikost primerna za organizacijo mednarodnih otroških in mladinskih tekmovanj in celo ekipnega Davis Cup tekmovanja za člane. Za dobro gledanje žogice bo poskrbela vrhunska razsvetljava z LED lučmi, katere bodo povprečno sijale s 500 luxi na teniško igrišče.

V dvorani sta dve igrišči, ki sta prekriti z mehko confosport podlago. Podlaga vsebuje akrilne premaze preko gume ter 4 mm gumo, katera daje potrebno mehkobo igrišču. Igrišči sta igralno primerni tako za rekreacijo kot tekmovalni tenis.

Ob dvorano bo pripet lep paviljon, ki bo imel preko steklenih površin pogled v dvorano. V prijetnem ambientu paviljona boste lahko spili kavo ali sok, se podružili s prijatelji in ogledali partije tenisa v dvorani ali na televiziji. V paviljonu in dvorani bo tudi Wi-Fi.

Cenik za zimsko sezono 2019/2020 (PDF)

Zunanja peščena igrišča

V času poletne sezone, to je od maja do septembra, v primeru lepega in toplega vremena lahko tudi daljše obdobje, se igra na zunanjih peščenih igriščih. Na voljo so tri velika zelo dobro urejena peščena igrišča in 1x midi igrišče. Poleg tega je igralcem na voljo teniška stena.

Tenis igrišča Medvode

Zunanja peščena teniška igrišča v Medvodah

Balon

V času zimske sezone je mogoče igranje tenisa (ali nogometa) v ogrevanem balonu na večnamenskem športnem igrišču v Medvodah. Z balonom je pokrito eno hard-court igrišče. Poudariti velja, da je podlaga na novo preplastena in tako rekoče enaka kot na Australia Open. Poleg tega nov balon omogoča bistveno boljšo vidljivost kot je sicer običajno na razpolago v zaprtih prostorih.

Tenis balon - Medvode

Tenis balon – Medvode

Možnost igranja v balonu med tednom je predvsem v dopoldanskih ter večernih urah (do 23h) in med vikendom skozi cel dan. Zimska sezona v balonu traja predvidoma od sredine oktobra do sredine aprila.

Lokacija

Lokacija zunanjih peščenih igrišč (označeno z zeleno barvo na zemljevidu) je ob glavni cesti Kranj-Ljubljana v centru Medvod, ob trgovskem centru Špar in za starim Petrolom. Balon (označeno z rdečo barvo na zemljevidu) se nahaja ob telovadnici Partizana v Medvodah, kakih 500 m stran od peščenih igrišč.

Lokacija tenis igrišč v Medvodah

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453