Pretekli vikend, 16. in 17. maja, je v BTC-ju potekal dan slovenskega tenisa, ki so ga letos poimenovali Igrajmo tenis! Kar 9 naših tekmovalcev je nastopilo v različnih kategorijah in dosegli so izjemne rezultate.

Prvi dan sta DOMEN JARC in ISA BREGANT po odlični igri dosegla 3.-4. mesto v kategoriji mini tenis. Bravo Domen in Isa!

igrajmo-tenis

V skupinskem delu tekmovanja sta bila oba s tremi zmagami prva v skupini in se uvrstila v nadaljnji del tekmovanja. V delu na izpadanje sta dosegla še dve zmagi, kar je zadoščalo za preboj v polfinale. To je bil njun prvi tako velik uspeh, za Iso pa je bil to sploh prvi turnir.

igrajmo-tenis-isa

Čestitke za dobro igro in borbenost si zaslužijo tudi Andraž Rozman in Benjamin Lučin, ki sta nastopila v mini tenisu ter Lana Jurič in Timi Rozman, ki sta nas zastopala v kategoriji midi tenis. Tudi drugi dan ni šlo brez odličnih nastopov naših tekmovalcev. V mini tenis dvojicah sta ANDRAŽ ROZMAN in DOMEN JARC dosegla 3.-4. mesto. Čestitke fanta!

igrajmo-tenis-dvojice

Najboljši rezultat pa je z 2. mestom v kategoriji dečki do 11 let dosegel JOB JAPELJ. Za preboj v finale je precej gladko premagal tri nasprotnike. V finalu pa je Job po tesni borbi 7:5 moral priznati premoč Boru Artnaku. Bravo Job za odlično 2. mesto!

igrajmo-tenis-job1

TK Spin Medvode sta v nedeljo zastopala še Ažbe Jarc in Vanja Joksovič.

Poleg tekmovalnega dela je potekal tudi zabavni program, v sklopu katerega so se imeli naši tekmovalci priložnost slikati z Blažem Kavčičem.

Več v PDF priponki…

Čestitamo!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453