V Portorožu je v sklopu ATP Challenger turnirja Tilia Slovenia Open (5.8. – 13.8.2016) tudi letos potekal festival tenisa, saj so se tekmovalci pomerili skoraj v vseh starostih kategorijah. V njih je uspešno nastopilo tudi veliko naših tekmovalcev.

Festival tenisa so začeli najmlajši v kategorijah 8-11 let. V midi tenisu in tenisu do 10 let je nastopil ANDRAŽ ROZMAN in dosegel skoraj popolni izkupiček. V midi tenisu je bil boljši od vseh in dosegel že šesto zmago letos v tej kategoriji. V tenisu do 10 let pa je moral šele v finalu priznati premoč Žigu Vehovcu in tako zasedel 2. mesto.

image(1)_2

V kategoriji dečkov do 12 let je MARIO ŠPANIČ po izjemni borbi v treh setih v četrtfinalu prišel do 3.-4. mesta. Boljši je bil od Kavška Jakoba-Franca s 0:6 6:2 7:6(9). Njegov uspeh je z uvrstitvijo v četrtfinale dopolnil Job Japelj.

image (1)

V kategoriji do 14 let je Meta Marenk prišla v četrtfinale, kjer je bila od nje boljša kasnejša zmagovalka turnirja. Pri fantih pa je v B turnirju dobro nastopil ROK ŠANTL in si priboril 3.-4. mesto. Tudi on je v polfinalu moral premoč priznati kasnejšemu zmagovalcu turnirja.

rok portorož

Čestitke vsem!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453