Zadnji turnir v poletni sezoni za najmlajše že tradicionalno poteka v Kopru. Prvi vikend v oktobru so naših tekmovalci nastopili v kategorijah 8-11 let. Tekmovali so: Jera, Eva, Isa, Andraž, Domen, Tim, Rok in Luka. Tudi z zadnjega turnirja pa smo domov prišli z zmago!

isa-koper

V soboto so potekala tekmovanja v mini in midi tenisu ter v tenisu do 10 let. V mini tenisu je prvič nastopila Jera Jezeršek in pokazala veliko poguma in borbenosti ter si nabrala dragocene izkušnje za naslednje turnirje. V midi tenisu je ANDRAŽ ROZMAN sezono zaključil s še eno zmago in tako postavil piko na i zelo uspešni sezoni. Njegov uspeh je v tej kategoriji sta dopolnila ISA BREGANT, ki ji je za las zmanjkalo do svojega prvega pokala v midi tenisu in Tim Mlinar, ki je tekmovanje zaključil med 16 najboljšimi. Isa je v četrtfinalu šele po 3 setih priznala premoč nasprotnici in sama sebi dokazala, da je blizu najboljših.

jera

Z dobrimi igrami je ANDRAŽ nadaljeval tudi v tenisu do 10 let, kjer je prišel do četrtfinala. Za uvrstitev v četrtfinale je v klubskem derbiju premagal Domna Jarca, ki je tako tekmovanje končal med 16 najboljšimi. Prav tako sta se med 16 najboljših uvrstila tudi Rok Koblar in Isa Bregant.

domen-rok-koper

BRAVO EKIPA TK SPIN MEDVODE!

Teniški klub Spin Medvode
Medvode, Slovenija
Za rezervacije in informacije
pokličite na 031/505-453